thuis

PRICES

 
MEMBERSHIP PREPAID
OR ANNUAL CONTRACT

 

Een membership activeren gebeurt doorgaans in één van de stores aansluitend na een proeftraining die je GRATIS wordt aangeboden door Bodytec Lounge. Tijdens de proeftraining ontvang je uitgebreide informatie over Bodytec; de techniek en het concept. Voorafgaand aan de proeftraining kunnen we ook je verwachtingen en trainingsdoel bespreken. Heb je een blessure, of ben je herstellend van een recente blessure? Laat het ons weten zodat we hier rekening mee kunnen houden tijdens de proeftraining.
Heb je nog geen proeftraining gedaan? Klik HIER Ovoor de online planner en reserveer direct jouw GRATIS proeftraining.
Na de proeftraining kun je in de store kiezen voor een membership welke ook direct wordt geactiveerd. Check hieronder het overzicht voor de verschillende memberships. Voor alle memberships geldt dat je bij registratie eenmalig het pakket ‘Getting Started’ afneemt. Na activatie krijg je via de APP van Bodytec Lounge toegang tot het rooster en kun je dagelijks een training reserveren in één van de vier stores van Bodytec Lounge.
Welk membership past het beste bij jou? Ben je een fanatieke sporter en wil je graag snel resultaat? Dan is de Bundel 48 of 92 voor jou de beste keuze. Wil je Bodytec eerst nog een paar keer proberen? Dan is PREPAID voor jou de beste optie.
Heb je al een proeftraining gedaan in één van de stores en wil je nu direct aan de slag? Vul onderstaand formulier in en je membership wordt nog dezelfde dag geactiveerd!

 
REGISTER YOUR MEMBERSHIP

REGISTER

  • Your membership will be activated shortly after we received this form.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geschreven door
Bodytec Team