thuis

BODYTEC | ZO WERKT HET

FULL BODY WORKOUT IN 20 MINUTEN
Te weinig tijd of zin om uren te sporten? No shame. Niet iedereen kan het opbrengen om elke week vele uren in de gym te trainen. En toch wil je je graag fit voelen en er goed uitzien? Het kan! Met een effectief trainingsprogramma bij Bodytec  Lounge is dat nu binnen ieders bereik.
Met BodyTec train je in 20 minuten net zo goed je spieren als met drie uur zwoegen in de sportschool. Te mooi om waar te zijn? Nee! Door de unieke elektrische spierstimulatie (EMS) worden je spieren in korte tijd optimaal getraind. 

BESPAAR TIJD EN BEREIK SNEL RESULTAAT

Een krachtig en atletisch lichaam is niet alleen prettig om naar te kijken, het staat tegenwoordig ook symbool voor succes. Als je goed in je vel zit, heeft dat een positief effect op je carrière, je gezinsleven, je studie of je overige sportprestaties. Voor zo’n strak en gezond lijf heb je veel sport en fitness training nodig: een methode die heel wat tijd vraagt. Drie tot vier uur per week krachttraining en cardio in de sportschool is voor lang niet iedereen haalbaar.
Met de moderne trainingstechniek van Bodytec Lounge kun je in aanzienlijk minder tijd je trainingsdoelen bereiken. De gerichte elektrische spierstimulatie van Bodytec bereikt en activeert de dieper gelegen spieren in je lichaam. Al na vijf sessies merk je dat je lichaam stabieler wordt en na tien sessies voel je je merkbaar fitter. Ervaar het zelf en boek een GRATIS proeftraining bij Bodytec Amsterdam of Bodytec Den Haag.

BODYTEC, ZO WERKT HET

Tijdens de BodyTec training draag je speciale onderkleding die goed aansluit en  elektrische impulsen goed overbrengt. Daar overheen draag je een ‘elektrodenvest’ met elektroden die aan de arm-, been- en bilspieren worden bevestigd. Dit vest wordt aangesloten op de Miha BodyTec apparatuur.  Hi-tech materialen zorgen voor een perfect draagcomfort. De elektrodes zijn verwerkt in een speciale laag antibacterieel microfiber, dat vocht voor geleiding goed opneemt. Bodytec is ontworpen om alle belangrijke spiergroepen individueel te stimuleren via de elektroden in het vest. Met zogenaamde ‘quick-release straps’ worden individuele aanpassingen gedaan.

BODYTEC UITPROBEREN? 

Boek nu een proefles in onze comfortabele Bodytec Lounge Den Haag of Bodytec Lounge Amsterdam. Via de online planner boek je gemakkelijk een proeftraining wanneer het jou het beste uitkomt! 

RESERVEER JOUW GRATIS PROEFTRAINING 

MEMBERSHIP

 

 

BODYTEC LOUNGE GEZIEN IN DE MEDIA? 

 

 

 

 

 

IN 3 STAPPEN JE WEERSTAND VERBETEREN

 

REVIEWS AND COMMENTS

Toen Robby afgelopen juni twee weken met vakantie ging sloeg de paniek lichtelijk toe. Wat moet ik in de tussentijd doen? Met een vakantie op komst was het geen optie om die twee weken ook te zien als vakantie. En toen bedacht ik me opeens dat ik Jet van Amayzine en Anne van Yourlbb nog niet zo lang geleden op Instagram druk bezig had gezien in zwarte pakjes. Een kleine speurtocht leverde het antwoord op dat de dames zich hadden gewaagd aan een lesje Bodytec Lounge. The Lion Kitchen
Een pittige krachttraining in 20 minuten? Bij Bodytec kan het! De inrichting is simpel en schoon. Het personeel is heel vriendelijk en legde goed uit hoe alles werkte. Je krijgt namelijk een outfit met draden en vervolgens wordt je verbonden aan het Bodytec apparaat. Je wordt natgespoten, zodat de electroden beter geleid worden…Oh jee, toen werd ik wel nerveus…wat nou als ik werd geëlektrocuteerd? Diane N.
Het liefst train ik voordat de werkdag begint. Direct om 8 uur of 8.30 uur in de ochtend even 20 minuten knallen. Ik merk dat ik sterker begin te worden. Als ik aangeschoten op een feestje sta kan ik het niet laten aan iedereen te vertellen hoe trots ik op mijn nieuwe spierballen ben. Zonder te voelen komt niemand meer van mij af :-). Klinkt een beetje blabla misschien, maar het voelt verdomde goed om meer kracht te hebben.Anne | Your Little Black Book

 

Geschreven door
Bodytec Team