thuis

VERBETER JE WEERSTAND

IN 3 STAPPEN JE WEERSTAND VERBETEREN

Zit de ‘R’ zit weer in de maand? Dan betekent dat in onze samenleving vaak slecht weer, hard werken en weinig bewegen. Voor je het weet heb je weer last van stress, hoofdpijn, rugklachten, verkoudheid enz. Het risico bestaat dat je klachten chronisch worden of dat je gaat compenseren, waardoor je nog andere klachten krijgt.
Door gezond te eten, voldoende te bewegen en op slimme wijze je weerstand te verbeteren, zorg je dat je fit wordt en blijft

STAP 1  WEET WAT JE EET! 
Met een druk leven loop je het risico dat je voeding niet voldoende uitgebalanceerd is. Het is belangrijk om je bewust te zijn van wat je eet en je lichaam de juiste bouwstenen te geven voor een optimale gezondheid.
Voldoende vitaminen en mineralen zijn essentieel om je immuunsysteem te verbeteren en je weerstand op peil te houden. 
 

STAP 2  GET IN SHAPE MET BODYTEC! 
Met een full-body workout van BodyTec kun je je weerstand verbeteren en gericht werken aan je gezondheid. Je kunt specifiek werken aan zwakkere spiergroepen die de oorzaak zijn van klachten. Met EMS training kun je ook dieper gelegen spiergroepen activeren en versterken en zo je houding verbeteren. Net terug van vakantie? Veel gefeest en een paar kilootjes aangekomen? Met Bodytec kun je weer fit worden na vakantie en snel en makkelijk afvallen.
Doordat Bodytec alle grote spiergroepen tegelijk activeert, stimuleer je je stofwisseling en reguleer je je gewicht. Krachtige spiercontracties stimuleren de aanmaak van collageen en hebben een positief effect op de bloedstroom in de huid. Spiermassa wordt opgebouwd met behulp van energie die onder andere uit vetverbranding wordt gehaald. En dat zonder urenlange krachttraining in de gym; met Bodytec kun je zonder extreme inspanning en vlot weer in shape worden na je vakantie.
 

STAP 3 CRYO BOOST! VERHOOG JE WEERSTAND EN ERVAAR DIRECT RESULTAAT MET EEN CRYO KUUR! 
Wil je je weerstand in één klap een enorme boost geven, doe dan een Cryo Kuur in onze lounge aan de Stadhouderskade in Amsterdam. Bij deze behandeling wordt je lichaam 2 minuten lang blootgesteld aan extreme kou: tot -150 graden. Deze thermoshock revitaliseert je lijf door de aanmaak van zuurstofrijk bloed, enzymen en hormonen.
De Cryosauna is ontwikkeld in Japan door Dr. Yamaguchi. Hij ontdekte dat de extreme kou op de huid de pijnklachten van patiënten met reumatische arthritis verminderde. Juist voor mensen met een verminderde weerstand bleek de Cryo Sauna heilzaam. Bij topsporters is de ijskoude sauna al langer bekend voor snel herstel na een intensieve training. Zuurstofrijk bloed voorkomt klachten als spierpijn na een intensieve inspanning. Met de Cryo kuur geef je je weerstand een ongekende boost en voel je je direct weer fit en energiek!
 

Geschreven door
Bodytec Team